Ledelsen

Åsne Havnelid

Administrerende direktør

Åsne Havnelid (f. 1961) tiltrådte som adm. dir. i Norsk Tipping den 3. oktober 2016. Hun kom fra stillingen som generalsekretær for Norges Røde Kors. Havnelid har blant annet vært rektor for Norges Toppidrettsgymnas, daglig leder for Toppidrettssenteret, assisterende toppidrettssjef og direktør for Ski-VM i Oslo 2011. Hun har også hatt en lederstilling i SAS Braathens. Havnelid er utdannet diplomøkonom fra Handelsakademiet.

Stein Willy Andreassen

Økonomi og virksomhetsstyring

Stein Willy Andreassen (f. 1967) startet i Norsk Tipping 6. januar 2014, og ble fra 1. oktober 2015 direktør for avdelingen Økonomi og virksomhetsstyring. Avdelingen har blant annet ansvaret for planprosesser, langsiktig finansiell styring, budsjett, innkjøp, arkiv og selskapets kvalitetssystem. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og har i tillegg MBA i økonomisk styring og ledelse fra NHH. Stein Willy har lang erfaring fra telekombransjen, blant annet fra flere Telenor-selskaper nasjonalt og internasjonalt.

Tonje Sagstuen

Samfunn og kommunikasjon

Tonje Sagstuen (f. 1971) tiltrådte stillingen som kommunikasjonsdirektør 27. oktober 2014. Hun er utdannet adjunkt og har mastergrad i flermedial ledelse fra BI. Hun arbeidet i pressen i Oppland i cirka 16 år og kom fra jobben som ansvarlig redaktør i Oppland Arbeiderblad. Tonje har blant annet ansvaret for kommunikasjon på selskapsnivå, ansvarlig spill, samfunnsansvar, sponsorvirksomhet, sikkerhet og juridisk enhet.

Randi Helene Røed

Organisasjon

Randi H. Røed (f. 1963) ble ansatt 1. oktober 2008. Hun er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har gjennomført AFFs Solstrand-program. Hun kom fra stillingen som direktør for konsernstab i Eidsiva Energi AS. Røed var økonomidirektør i Norsk Tipping fram til 1. oktober 2015. I dag er hun direktør for avdelingen Organisasjon og har blant annet ansvar for leder-, kompetanse- og organisasjonsutvikling, internkommunikasjon, partssamarbeid, HMS/IA, rekruttering og ressursstyring.

Lene Finstad

Produkt og merkevare

Lene Finstad (f. 1970) ble ansatt som direktør for produkt og merkevare 1. januar 2014. Hun har en MBA i Executive Brand Management fra Norges Handelshøyskole og har gjennomført Executive management program i strategi, innovasjon og ledelse ved INSEAD (Scandinavian Executive Institute). Lene har bakgrunn som konserndirektør i Edda Media, samt flere posisjoner som markedsdirektør i selskaper som blant annet Canon Norge. Lene har hovedansvaret for selskapets internasjonale relasjoner, merkevarer, IPR og selskapets samlede produktportefølje, inklusive utvikling av nye produkter.

Thorbjørn A. Unneberg

Kunde og marked

Thorbjørn A. Unneberg (f. 1965) startet i Norsk Tipping i 2003. Han er utdannet BSc.Hon i Business Administration ved University of Bath i England og har en Advanced Management Degreee fra IESE Business School i Barcelona. Unneberg har bakgrunn som adm. dir. i Gillette Group Norge og Chief Operating Officer for Gillette Group Nordic (P&G) i København, i tillegg til ulike lederstillinger i Orkla. I sin nåværende funksjon har han ansvar for selskapets kunde- og markedsfront som omfatter fysiske og digitale salgsprosesser, kunde- og markedskommunikasjon, kundeservice samt data, innsikt og analyse.

Morten Eriksen

Distribusjon

Morten Eriksen (f. 1966) ble ansatt som direktør for distribusjon 1. januar 2014. Han er utdannet sivilingeniør i Elektronikk og har en Master i ledelse. Morten har mer enn 20 års erfaring fra telekombransjen, blant annet fra Telenor. Videre har han bygget opp og vært administrerende direktør i flere utenlandske mobilselskaper. Han har ansvaret for å digitalisere, utvikle og forvalte selskapets salgskanaler, -arenaer og -løsninger.

Per Ove Skomakerstuen

IT-drift

Per Ove Skomakerstuen (f. 1961) ble ansatt i 2009. Han er utdannet EDB-ingeniør og kom fra en stilling som avdelingsdirektør i IBMs Business Consulting Services, Application Management Services. Han har ansvar for IT-systemer og tjenester, infrastruktur, plattform og nettverk, prosjektledelse og eiendom.

X